Contents
- 1 Istanbul Gökçeada feribot kaç saat?
- 2 Istanbul Gökçeada nasıl gidilir?
- 3 Gökçeada Feribotu kaç saat sürüyor?
- 4 Gökçeada vapuru nereden kalkıyor?
- 5 Gökçeada kaç saat sürüyor?
- 6 Istanbul Gökçeada otobüsle kaç saat?
- 7 Gökçeadaya nasıl geçilir?
- 8 Kabatepe Gökçeada arası kaç dakika?
- 9 Istanbul Bozcaada kaç saat sürüyor?
- 10 Gökçeada ve Bozcaada nerede?
- 11 Gestcard nasıl alınır?
- 12 Istanbul büyük adaya nasil gidilir?
- 13 Gökçe ada nasıl bir yer?
Istanbul Gökçeada feribot kaç saat?
Araçla gelenler adaya sadece arabalı feribotlarla ulaşabilirler. Yolculuğun süresi hangi feribota denk geldiğinize göre değişiyor. Yebi feribot ile 1 saat 15, eskisi ile 1 saat 45 dakika sürüyor.
Istanbul Gökçeada nasıl gidilir?
İstanbul ‘dan kendi araçları ile Gökçeada’ya gitmek isteyen yolcular TEM otoyolu üzerinden Tekirdağ, Keşan, Gelibolu ve Eceabat yolu üzerinden ilerleyerek Kabatepe Limanına ulaşabilirler. Kabatepe Limanından Gökçeada’ya giden feribotlar bulunmaktadır.
Gökçeada Feribotu kaç saat sürüyor?
Arabalı Feribot Seferleri, Kabatepe ‘den kalkan arabalı feribotlar, Gökçeada merkezine 7 km. uzaklıktaki Kuzulimanı’na yanaşıyor. Deniz Otobüsü Seferleri eşliğinde ulaşmak için Çanakkale Gökçeada arası haftanın belli günleri yapılıyor. Yolculuk altmış beş dakika sürüyor.
Gökçeada vapuru nereden kalkıyor?
Gökçeada ‘ya arabayla ulaşım sağlayan arabalı vapurlar Gökçeada Kuzulimanı’na ulaşmak üzere Kabatepe Limanı’ndan hareket etmektedir. İstanbul’dan Gökçeada ‘ya gitmek istiyorsanız Tekirdağ, Gelibolu ve Eceabat üzerinden geçerek Kabatepe Limanı’na gelebilirsiniz.
Gökçeada kaç saat sürüyor?
Araçla gelenler adaya sadece arabalı feribotlarla ulaşabilirler. Yolculuk 1 saat 15 dakika sürüyor. Gökçeada ‘ya düzenli olarak feribot seferleri ve deniz otobüsü seferleri düzenlenmektedir. Kabatepe Limanı, Çanakkale ve Eceabat üzerinden düzenlenen farklı seferlerle adaya deniz yolu ulaşımı sağlanmaktadır.
Istanbul Gökçeada otobüsle kaç saat?
İstanbul – Gökçeada arası otobüs yolculuğu ortalama 1s sürmektedir.
Gökçeadaya nasıl geçilir?
Gökçeada’ya ulaşmanın iki yolu var: İsterseniz Çanakkale Limanı’ndan isterseniz de Gelibolu Kabatepe Limanı’ndan. Eğer otobüsle gelecekseniz adaya otobüs seferi her zaman ve her yerden yok. Dolayısıyla Çanakkale’ye ulaşıp oradan feribotla adaya geçebilirsiniz. Otobüs saatlerinizi, feribota göre düzenlemelisiniz.
Kabatepe Gökçeada arası kaç dakika?
Gökçeada ‘ya Kabatepe Limanı, Çanakkale ve Eceabat üzerinden farklı feribot seferleri düzenlenmektedir. Çanakkale- Gökçeada arası deniz otobüsü süresi 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir. Kabatepe – Gökçeada feribot seferi kişi başı 7 TL’dir. Araç içi yolcu 3, Ada Kart Otomobil 58, Minibüs ise 93 TL’dir.
Istanbul Bozcaada kaç saat sürüyor?
Hızlı Feribot Araba kullananlar İstanbul – Bozcaada arasında Yenikapı – Bandırma hızlı feribotlarını da kullanabilir. Her gün sabah ve akşam saatlerinde yapılan seferlerde yolculuk ortalama 2 saat sürüyor.
Gökçeada ve Bozcaada nerede?
Gökçeada, Ege Denizi’nin kuzey kısmında yer alan ve Saros Körfezi’nin giriş yerinde olan bununla birlikte Çanakkale iline bağlı olan bir ilçedir. Gökçeada ‘nın kuzey kısmında Semadirek Adası yer alır. Güney kısmında ise Bozcada mevcuttur.
Gestcard nasıl alınır?
Gestcard Öğrenci ve 65 Yaş üstü yaya kartı almak için online başvuru yapabilirsiniz. Gestcard tam yaya kartını ise tüm gişelerimizden temin edebilirsiniz.. Araç kartı almak için ise, başvuru evrakları ile birlikte hafta içi mesai saatleri içersinde Çanakkale İskelesi Gestcard Başvuru Noktasına başvurabilirsiniz.
Istanbul büyük adaya nasil gidilir?
Büyükada İstanbul ‘daki Kadıköy, Maltepe, Bostancı, Beşiktaş ve Kabataş gibi semtlere bir vapur, motor veya deniz otobüsü mesafesindedir. Hatta Büyükada’ya Avcılar ve Yeşilköy’den bile vapur ile ulaşılabilmektedir.
Gökçe ada nasıl bir yer?
Ege Denizi’nin kuzeyinde Saros Körfezi girişinde yer alan Gökçeada, Çanakkale’ye bağlı bir ilçedir ve Türkiye’nin en büyük adasıdır. Oldukça engebeli bir coğrafî yapısı bulunan ada volkanik kütlelerden oluşmuştur. 673 metre yüksekliği ile Doruk Tepesi adanın en yüksek noktasıdır.